Náray Tamás hat éve Spanyolországba költözött

https://www.youtube.com/@BOOOKPublishing

Náray Tamás hat éve döntött úgy, hogy minden magyarországi ingóságát és ingatlanát eladja. Spanyolországba, Sitges-be költözött, hogy ott galériát nyisson. Divattervezőként sem dolgozik, inkább fest és ír. 

Első kötete, Az utolsó reggel Párizsban 2014-ben jelent meg, amit a Zarah, a Zarah álma és a Zarah öröksége követett. Könyveiből mára már több mint 80 ezer példány fogyott el, az egyiket most fordítják spanyolra.   

Az utolsó reggel Párizsban-t 2020-ban adták ki, egy csapásra népszerű lett. Azóta sorra jelennek meg a könyvei, van köztük folytatásos történet és receptgyűjtemény is. 63 évesen azonban nem csak az írás teszik ki a hétköznapjait, festőművészként is alkot.

Kellett ennek is egy idő, de nagyon érdekes, mert itt viszonylag könnyű bekerülni a forgatagba, mert a város a Barcelona International Art Fair révén rajta van a képzőművészeti térképen, itt sokan figyelnek. A galériánk egy turistaközpontban van, nagyon sok ember jár oda, és vannak spanyolországi gyűjtőink, rendszeresen visszajáró emberek. Terjednek a képeim.  

forrás: femina.hu