A legmenőbb kollégium Madridban

A Student Experience holland diákszálló-üzemeltető cég megnyitja első spanyolországi lakóparkjának kapuit, amely 600 férőhellyel rendelkezik a madridi Pozuelo de Alarcón egyik épületében. A stúdiók legfeljebb 45 m2-esek, erkéllyel és saját fürdőszobával, valamint nagy kertrészekkel és közösségi pihenőhelyiségekkel, tanulószobákkal, úszómedencével, teniszpályával és edzőteremmel. A honlapjukon található ajánlat havi 990 eurótól indul.

ke_pernyo_foto_2023-04-25_10_39_51.png

A komplexum pontosan a madridi Avenida de los Rodajos utcában található, amely jó összeköttetésben van Madrid központjával, és a közelben több felsőoktatási központ is található, amelyek a madridi Complutense Egyetemhez, a Francisco de Vitoria Egyetemhez vagy az ESIC üzleti iskolához tartoznak.

residencia_pozuelo_student_experience_general.png
A projekt tervezéséért az AGAS építésziroda felelt, az Avintia Real Estate Group a fejlesztés vezetője, az Avintia Construcción pedig 2021 óta végzi a munkálatokat.

Az új kollégium egyik jellemzője a fenntarthatóság. Az épület a legmagasabb energiahatékonysági szabványokat tartalmazza, és napelemek segítségével önellátó áramellátó rendszerrel rendelkezik, ami hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez. Ugyanezen elvek mentén a komplexumban 1000 m2 kapacitású esővíz-újrahasznosító rendszer, elektromos járműtöltő állomások, zöldtetők és helyi növényzet is helyet kapott.

residencia_pozuelo_student_experience_estudio.jpg


A Student Experience több mint 2300 magas színvonalú stúdiót kezel a diákok számára Hollandiában, és most már ezt a 600-at Spanyolországban. A befektetés mögött álló cég a Rinkleberg Capital. A Pozuelo de Alarcón komplexum a holland piacon szerzett több mint 10 éves tapasztalat után a nemzetközi terjeszkedés kezdete.

A Student Experience portfóliója jelenleg 520 további stúdióval bővül Spanyolországban és 700 stúdióval Hollandiában. Célja, hogy az elkövetkező években 10 000 új stúdiót fejlesszen ki, és azokat saját irányítása alatt hozza piacra.

residencia_pozuelo_student_experience_comedor.jpg